Eerste vlucht Corendon vanaf Maastricht Aachen Airport

Eerste vlucht Corendon vanaf Maastricht Aachen Airport

 

Corendon vliegt 19 April voor het eerst sinds lange tijd weer vanaf Maastricht Aachen Airport. Om 15.25 uur vertrokken 181 passagiers met vlucht CND611 naar Faro in Portugal. Dit zomerseizoen zal Corendon zes keer per week vanaf Maastricht Aachen Airport vliegen: op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Naast Faro biedt Corendon vanaf Maastricht ook de bestemmingen Kreta en Antalya aan; naar elke bestemming wordt twee keer week gevlogen. Om de eerste vlucht extra feestelijk te maken, kregen alle passagiers een Limburgs vlaaitje bij de gate en na afloop van de vlucht ontvingen ze een oorkonde. 

 

‘Corendon Airlines is verheugd om vanaf vandaag weer vluchten aan te bieden vanaf Maastricht Aachen Airport. Naast onze thuisbasis op Schiphol vinden we het belangrijk om ook regionaal vakantievluchten aan te bieden. Maastricht Aachen Airport heeft zich in de afgelopen maanden prominent op de kaart gezet en we kijken vol vertrouwen uit naar een succesvol gezamenlijk zomerseizoen’, aldus Corendon oprichter Atilay Uslu.

 

Jos Roeven, de kersverse Managing Director van Maastricht Aachen Airport: ‘Het is bijzonder prettig dat Corendon het voortouw neemt in de verdere opbouw van het passagiersvervoer vanaf Maastricht Aachen Airport. Het sterke internationale verzorgingsgebied van de luchthaven biedt luchtvaartmaatschappijen en touroperators volop mogelijkheden om hun portfolio aan bestemmingen verder uit te breiden met zowel leisure- alsook zakelijke bestemmingen.’