Skip to main content

Shops & Horeca

Voor vertrek nog even iets eten? Of een kop koffie voor de thuisblijver? Op de menukaart van het vernieuwde Grand Café Maastricht Airport vind je verschillende broodjes, wraps, soepen en andere warme gerechten. Maar ook wat lekkers voor bij de koffie. Het Grand Café vind je op de eerste verdieping van de passagiersterminal, bereikbaar via de trap of de lift.

In de vertrekhal (na de securitycheck), als je bagage al onderweg is naar het vliegtuig, kom je ook niets tekort. In de bar van Maastricht Airport kies je uit de kleine kaart een kop koffie met iets lekkers of een biertje van de tap. Flesjes drinken of eten dat je hier koopt, mogen mee het vliegtuig in.

Bij de AKO-shop in de vertrekhal (na de securitycheck) koop je alles voor een ontspannen reis. Naast (non alcoholische) dranken, zoetigheid, rookwaren (niet taxfree) en een complete parfumerieafdeling met alle topmerken, vind je hier een uitgebreid assortiment aan boeken en tijdschriften. Of je nou een fanatieke lezer bent of niet, met een goed boek of tijdschrift vliegt de tijd.

Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport

Vlieg je vanaf Maastricht Aachen Airport? Dan zit je goed bij Gr8 Hotel. Op slechts 30 meter loopafstand sta je al in de vertrekhal van Maastricht Aachen Airport. Overnacht voor vertrek en ga zo uitgerust en ontspannen op reis. Of verleng je vakantie bij terugkomst met een bezoek aan Zuid-Limburg. Met als uitvalsbasis het centraal gelegen Gr8 Hotel Maastricht Aachen Airport.

Parkeren is bij de overnachting inbegrepen. Op de dag van aankomst vanaf 13h00 tot 11h00 op de dag van vertrek.

Kijk voor meer informatie of boekingen op www.Gr8hotels.nl.