Shops & Horeca

Voor vertrek nog even iets eten? Of een kop koffie voor de thuisblijver? Op de menukaart van het vernieuwde Grand Café Maastricht Airport vind je verschillende broodjes, wraps, soepen en andere warme gerechten. Maar ook wat lekkers voor bij de koffie. Het Grand Café vind je op de eerste verdieping van de passagiersterminal, bereikbaar via de trap of de lift.

In de vertrekhal (na de securitycheck), als je bagage al onderweg is naar het vliegtuig, kom je ook niets tekort. In de bar van Maastricht Airport kies je uit de kleine kaart een kop koffie met iets lekkers of een biertje van de tap. Flesjes drinken of eten dat je hier koopt, mogen mee het vliegtuig in.

Bij de AKO-shop in de vertrekhal (na de securitycheck) koop je alles voor een ontspannen reis. Naast (non alcoholische) dranken, zoetigheid, rookwaren (niet taxfree) en een complete parfumerieafdeling met alle topmerken, vind je hier een uitgebreid assortiment aan boeken en tijdschriften. Of je nou een fanatieke lezer bent of niet, met een goed boek of tijdschrift vliegt de tijd.