Monteur Elektro (M/V)

By 6 augustus 2019 augustus 9th, 2019 Vacature

Wil jij werken op plaatsen waar maar weinig mensen mogen komen? En je werk uitvoeren tussen aankomende en vertrekkende vliegtuigen, vakantiegangers en vracht? Dan is Maastricht Aachen Airport jouw nieuwe werkgever. We groeien de komende jaren naar verwachting naar 700.000 passagiers en 250.000 ton vracht en zoeken daarom op korte termijn een

Monteur elektro (m/v)

De subafdeling Elektro is verantwoordelijk voor het elektronische onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van inspecties aan de aanwezige installaties en systeemdelen. Denk hierbij aan de installaties en systemen ten behoeve van de diverse gebouwen en terreinen, baanverlichting, runway, UPS systemen, rollend materieel voor de afhandeling van vliegtuigen en de aanwezige infrastructuur. Het gaat hierbij om zowel installaties op laag- als hoogspanningsniveau.

Werk je op een vliegveld, dan werk je in een ontzettend dynamische omgeving. Elke dag is anders en ook je werk wisselt van dag tot dag. Ook op de subafdeling Elektro. Want je wordt betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten binnen een breed spectrum van de (Elektro)techniek.

Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

 • dagelijkse elektrotechnische werkzaamheden zoals het oplossen van storingen, het geplande reguliere onderhoud (preventief en curatief) en periodieke inspecties aan de diverse installaties;
 • mede uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden aangaande projecten die jaarlijks ingepland worden;
 • voorbereidingen treffen om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren;
 • het mede opstellen van procedures en instructies.

Wij vragen van jou dat je:

 • een MBO-4 diploma Elektrotechniek hebt of een soortgelijke opleiding (aanvullende vakgerichte opleidingen);
 • kennis van laagspanningsinstallaties (hoogspanningsinstallaties is een pré);
 • computerkennis m.b.t. MS-Office (Word en Exel);
 • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • stressbestendigheid en een zeer collegiale instelling;
 • een flexibele instelling, met name wat betreft werktijden (werkzaamheden worden soms in de nachtelijke uren uitgevoerd);
 • een ”hands-on” mentaliteit;
 • goed technisch inzicht en een analyserend vermogen bij het oplossen van storingen;
 • een geldig rijbewijs B.

Aangezien je met diverse specifieke systemen in aanraking komt, volg je een traject, waarbij je kennis opdoet over deze systemen. Veel ga je leren in de praktijk van je collega’s. Waar nodig volg je specifieke trainingen en cursussen. Je wordt in deze functie aangestuurd door de Assistent Manager Projects & Infrastructure, die werkverantwoordelijk is m.b.t. de elektrotechnische werkzaamheden aan de laag- en hoogspanningsinstallaties. Nadat je voldoende kennis hebt opgedaan word je ook ingeroosterd voor wachtdiensten in verband met het oplossen van storingen.

Wij bieden jou:
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prima pensioen (ABP). Daarnaast krijg je een tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteer:
Herken jij je in deze functieomschrijving en ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden op Maastricht Aachen Airport? Dan ontvangen wij graag vóór 26 augustus 2019 jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar Balou Stassen, Junior HR Adviseur (b.stassen@maa.nl). Voor meer informatie over bovengenoemde vacature kun je contact opnemen met Jack Dumoulin, Manager Projects & Infrastructure (via het telefoonnummer: 043-3589815).

Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 33.55MB