Coronavirus

Momenteel gaat vliegen vanaf onze luchthaven iets anders dan je misschien gewend bent:

Lees hier alle belangrijke informatie over het Coronavirus en Maastricht Aachen Airport. Klik hier.

Coronavirus

Will you be traveling by plane soon? Then prepare yourself properly. Things are different than you might be used to. Read all important information about the Coronavirus and Maastricht Aachen Airport here. Click here

Coronavirus

Reisen Sie demnächst mit dem Flugzeug? Dann bereiten Sie sich gut vor. Es wird anders sein, als Sie es vielleicht gewohnt sind. Lesen Sie hier alle wichtigen Informationen zum Coronavirus und Maastricht Aachen Airport.

Le Coronavirus

Voler actuellement de notre aéroport est être différentes de ce à quoi vous êtes habitué:

Lisez toutes les informations importantes sur le coronavirus et Maastricht Aachen Airport ici. Cliquer ici.

Monteur Elektro (M/V)

By 11 juni 2021 september 27th, 2021 Vacature

Maastricht Aachen Airport is de enige regionale luchthaven in Nederland waar passagiers én vracht vervoerd worden, aangevuld met een maintenanceboulevard voor vliegtuigen en helikopters. Die verscheidenheid maakt dat jouw toekomstige collega’s Maastricht Aachen Airport omschrijven als een dynamische werkplek, waar geen dag hetzelfde is.

Voor de subafdeling Elektro zijn wij op korte termijn op zoek naar een

Monteur elektro (m/v)

De subafdeling Elektro is verantwoordelijk voor het elektronische onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van inspecties aan de aanwezige installaties en systeemdelen. Denk hierbij aan de installaties en systemen ten behoeve van de diverse gebouwen en terreinen, baanverlichting, runway, UPS systemen, rollend materieel voor de afhandeling van vliegtuigen en de aanwezige infrastructuur. Het gaat hierbij om zowel installaties op laag- als hoogspanningsniveau.

Werk je op een vliegveld, dan werk je in een ontzettend dynamische omgeving. Elke dag is anders en ook je werk wisselt van dag tot dag. Ook op de subafdeling Elektro. Want je wordt betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten binnen een breed spectrum van de (Elektro)techniek.

Veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

 • dagelijkse elektrotechnische werkzaamheden zoals het oplossen van storingen, het geplande reguliere onderhoud (preventief en curatief) en periodieke inspecties aan de diverse installaties;
 • mede uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden aangaande projecten die jaarlijks ingepland worden;
 • voorbereidingen treffen om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren;
 • het mede opstellen van procedures en instructies.

Wij vragen van jou dat je:

 • een MBO-4 diploma Elektrotechniek hebt of een soortgelijke opleiding (aanvullende vakgerichte opleidingen);
 • kennis van laagspanningsinstallaties (hoogspanningsinstallaties is een pré);
 • computerkennis m.b.t. MS-Office (Word en Exel);
 • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • stressbestendigheid en een zeer collegiale instelling;
 • een flexibele instelling, met name wat betreft werktijden. Werkzaamheden worden na een gedegen inwerkperiode in een 2 ploegendienst uitgevoerd bestaande uit ochtenddiensten van 6.00 uur tot 14.00 uur en middagdiensten tussen 14.00 uur en 23.00 uur. ;
 • een ‘hands-on’ mentaliteit;
 • goed technisch inzicht en een analyserend vermogen bij het oplossen van storingen;
 • een geldig rijbewijs B.

Aangezien je met diverse specifieke systemen in aanraking komt, volg je een traject, waarbij je kennis opdoet over deze systemen. Veel ga je leren in de praktijk van je collega’s. Waar nodig volg je specifieke trainingen en cursussen. Je wordt in deze functie aangestuurd door de Assistent Manager Projects & Infrastructure, die werkverantwoordelijk is m.b.t. de elektrotechnische werkzaamheden aan de laag- en hoogspanningsinstallaties. Nadat je voldoende kennis hebt opgedaan word je ook ingeroosterd voor wachtdiensten in verband met het oplossen van storingen.

Wij bieden jou:
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prima pensioen (ABP). Daarnaast krijg je een tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

Solliciteer:
Herken jij je in deze functieomschrijving en ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden op Maastricht Aachen Airport? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar Kitty Frijns, Manager HR (k.frijns@maa.nl). Voor meer informatie over bovengenoemde vacature kun je contact opnemen met Bart Willems, Assistent Manager Projects & Infrastructure (via het telefoonnummer: 06-18353141).

Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Maximale uploadgrootte: 8.39MB