Monteur Ground Equipment

By 11 juni 2019 augustus 9th, 2019 Vacature

Wil jij werken op plaatsen waar maar weinig mensen mogen komen? En tijdens je werk allemaal verschillende vliegtuigen van heel dichtbij zien? Dan is Maastricht Aachen Airport jouw nieuwe werkgever. We groeien de komende jaren naar verwachting naar 700.000 passagiers en zoeken daarom op korte termijn

Monteur Ground Equipment (m/v)

De subafdeling Equipment valt samen met de subafdelingen Elektro en Facilities onder de afdeling Projects & Infrastructure. De afdeling Projects & Infrastructure is verantwoordelijk voor het technisch onderhoud aan de aanwezige installaties in de gebouwen en terreinen (inclusief de runway) en alle rollend materieel (equipment).

De subafdeling Equipment is verantwoordelijk voor het reguliere en correctieve onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van inspecties aan het aanwezige equipment. Concreet betekent dit onderhoud aan al het rollend materieel nodig voor de afhandeling van vliegtuigen zoals high loaders, push-Back trucks, heftrucks, etc. alsmede de brandweervoertuigen en materieel t.b.v. de sneeuw- en ijsbestrijding. Hiernaast worden ook werkzaamheden verricht aan de diverse transportsystemen aanwezig in de diverse (cargo) loodsen voor het transport van de cargo.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van mechanisch, pneumatisch en hydraulisch regulier en correctief onderhoud aan alle aanwezige equipment en transportsystemen;
  • Herstellen van schades;
  • Het verrichten van bank-, las-, en elektrowerkzaamheden;
  • Uitvoeren van periodieke inspecties en keuringen;
  • Storingen oplossen en diagnoses stellen.

  Wat wij van jou verwachten:

  • MBO diploma Landbouwmechanisatie en/of motorvoertuigentechniek of gelijkwaardig;
  • Vakgerichte specialisatie(trainingen) in en ervaring met technieken op het gebied van verbrandingsmotoren, elektrisch aangedreven materieel, pneumatiek, hydrauliek en constructiebankwerken en lassen;
  • Ervaring in vergelijkbaar werk;
  • Een opleiding tot storingstechnicus (is een pré);
  • Een flexibele instelling, met name wat betreft werktijden;
  • Een ‘hands-on’ mentaliteit;
  • Uitstekend technisch inzicht en een analyserend vermogen bij het oplossen van storingen;
   Een geldig rijbewijs B-C.

  Aangezien je met specifiek (luchthaven) equipment in aanraking komt, volg je een traject om kennis op te doen, eventueel aangevuld met specifieke trainingen en cursussen. Je wordt in deze functie aangestuurd door de Supervisor Equipment. Nadat je voldoende kennis hebt opgedaan word je ook ingeroosterd voor wachtdiensten in verband met het oplossen van storingen.

  Maastricht Aachen Airport biedt:
  Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een prima pensioen (ABP), tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

  Sollicitatie:
  Ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden op Maastricht Aachen Airport en wil je graag werken in een uitdagende en afwisselende job? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar Kitty Frijns, HR Manager van Maastricht Aachen Airport (k.frijns@maa.nl). Voor meer informatie over bovengenoemde vacature kun je contact opnemen met Jack Dumoulin, Manager Projects & Infrastructure (via het telefoonnummer: 043-3589815).

  Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.