Skip to main content

Monteur Ground Equipment

By 7 maart 2022april 1st, 2022Vacature

Maastricht Aachen Airport is de enige regionale luchthaven in Nederland waar passagiers én vracht vervoerd worden, aangevuld met een maintenanceboulevard voor vliegtuigen en helikopters. Die verscheidenheid maakt dat jouw toekomstige collega’s Maastricht Aachen Airport omschrijven als een dynamische werkplek, waar geen dag hetzelfde is.

MAA is voor de subafdeling Equipment per direct op zoek naar een kandidaat voor de functie van:

Monteur Ground Equipment (m/v)

De subafdeling Equipment valt samen met de subafdelingen Elektro en Facilities onder de afdeling Projects & Infrastructure. De afdeling Projects & Infrastructure is verantwoordelijk voor het technisch onderhoud aan de aanwezige installaties in de gebouwen en terreinen (inclusief de runway) en alle rollend materieel (equipment).

De subafdeling Equipment is verantwoordelijk voor het reguliere en correctieve onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van inspecties aan het aanwezige equipment. Concreet betekent dit onderhoud aan al het rollend materieel nodig voor de afhandeling van vliegtuigen zoals high loaders, push-Back trucks, heftrucks, etc. alsmede de brandweervoertuigen en materieel t.b.v. de sneeuw- en ijsbestrijding. Hiernaast worden ook werkzaamheden verricht aan de diverse transportsystemen aanwezig in de diverse (cargo) loodsen voor het transport van de cargo.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van mechanisch, pneumatisch en hydraulisch regulier en correctief onderhoud aan alle aanwezige equipment en transportsystemen;
  • Herstellen van schades;
  • Het verrichten van bank-, las-, en elektrowerkzaamheden;
  • Uitvoeren van periodieke inspecties en keuringen;
  • Storingen oplossen en diagnoses stellen.

  Wat wij van jou verwachten:

  • MBO diploma Landbouwmechanisatie en/of motorvoertuigentechniek of gelijkwaardig;
  • Vakgerichte specialisatie(trainingen) in en ervaring met technieken op het gebied van verbrandingsmotoren, elektrisch aangedreven materieel, pneumatiek, hydrauliek en constructiebankwerken en lassen;
  • Ruime ervaring in vergelijkbaar werk;
  • Een opleiding tot storingstechnicus (is een pré);
  • Een flexibele instelling met name ten aanzien van werktijden. De werkzaamheden voer je na een gedegen inwerkperiode in een 2 ploegendienst uit bestaande uit ochtenddienst van 6.00 uur tot 14.00 uur en middagdienst tussen 14.00 uur en 23.00 uur.
  • Een ‘hands-on’ mentaliteit;
  • Uitstekend technisch inzicht en een analyserend vermogen bij het oplossen van storingen;
  • Een geldig rijbewijs B-C.

  Aangezien je met divers specifiek equipment in aanraking komt, volg je een traject waarbij je hierover kennis opdoet. Waar nodig volg je specifieke trainingen en cursussen. Je wordt in deze functie aangestuurd door de Supervisor Equipment. Nadat je voldoende kennis hebt opgedaan word je ook ingeroosterd voor wachtdiensten in verband met het oplossen van storingen.

  Maastricht Aachen Airport biedt:
  Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, die op termijn bij goed functioneren, kan worden omgezet in een vaste dienstbetrekking. Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een prima pensioen (ABP), tegemoetkoming in de kosten voor het sporten en een collectieve ziektekostenverzekering.

  Sollicitatie:
  Voldoe je aan bovengenoemde functie-eisen en ben je nieuwsgierig geworden naar de werkzaamheden op Maastricht Aachen Airport? Dan ontvangen wij graag vóór 1 juli 2021 jouw motivatiebrief met CV. Je kunt die per mail sturen naar Balou Stassen, HR Adviseur (b.stassen@maa.nl). Voor meer informatie over bovengenoemde vacature kun je contact opnemen met Jack Dumoulin, Manager Projects & Infrastructure (via het telefoonnummer: 043-3589815).

  Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Maximale uploadgrootte: 8.39MB