1
1

Barcelona

De middeleeuwse binnenstad, modernistische bouwwerken, fijne terrassen, tapasbars en originele shopadressen.

Eindeloos struinen in de knusse straatjes en proeven van de lekkerste tapas. Deze bruisende wereldstad heeft werkelijk alles!
De bekendste straat van Barcelona is ongetwijfeld de Ramblas. Je loopt van de kern van de stad naar de haven langs toeristische marktkraampjes, kunstenaars en straatmuzikanten. Duik vooral de zijstraatjes in en dwaal lekker rond. Hier vindt je de leukste winkeltjes, koffietentjes en pleintjes. Én de beste restaurants. En sla de kleurrijke markthallen niet over! ’s Ochtends shop je hier de lekkerste versproducten en gedurende de middag kun je hier terecht voor een hapje of drankje.

In Barcelona kun je niet om de bijzondere bouwwerken van Antoni Gaudí heen. Zijn bekendste werk is de kathedraal Sagrada Familia. Maar ook midden in de stad vind je verschillende gebouwen van zijn hand zoals Casa Mila en Casa Batlló. Allemaal duidelijk te herkennen aan de sprookjesachtige bouwstijl. Mocht je niet genoeg krijgen van Gaudí, bezoek dan zeker Park Guëll.

Het aangename mediterrane klimaat en de stranden zorgen voor een ontspannen sfeer. Het uitgestrekte strand is de plek om even bij te komen. En als de zon onder is, is het tijd om tot in de vroege uurtjes van het nachtleven te genieten. In het weekend én doordeweeks.

Vamos!

Hola Barcelona!

  • Spanje
  • Beste reistijd van maart t/m oktober
  • Geen tijdsverschil met Nederland
  • Spaans
  • Euro
  • Ryanair
Boek nu!
Barcelona

Op vakantie naar Barcelona?

Plan je reis met Ryanair of boek meteen en vlieg met Ryanair naar het mooie Barcelona en geniet van de mooie stad en haar sfeer.

Boek nu!

Bekijk ook deze bestemmingen!

Populaire Costa del Sol

Spanje

Vriendelijk Alicante

Spanje

Bekijk alle bestemmingen