1
1

Enfidha

Een vakantie in Tunesië is de ideale mix tussen zon, strand, geschiedenis en cultuur. Je dompelt je hier volledig onder in Mediterrane sfeer.

De stad Enfidha ligt op minder dan uur rijden vanaf de steden Monastir en Sousse, en beschikt over een moderne nieuwe luchthaven. Vanuit Enfidha bereik je gemakkelijk diverse steden die de moeite waard zijn vanwege de medina’s en historische attracties.

Tunesië is een gastvrij en kindvriendelijk land, waardoor ook de allerkleinsten hier een onvergetelijke tijd beleven. Mahdia bijvoorbeeld is een rustige kuststad met brede stranden en een geleidelijk aflopende zeebodem. In de oude stad zijn er genoeg winkeltjes en mooie moskeeën die de moeite waard zijn om te bezoeken. De grote vissershaven is natuurlijk een plek van bedrijvigheid waar je je ogen uit kijkt.

Ook Hammamet is goed te bereiken vanaf Enfidha. In het zuiden van Hammamet liggen diverse kindvriendelijke stranden; vrij rustig, veel ruimte en met de mogelijkheid om te snorkelen en gekleurde vissen te spotten.

Mediterraan Enfidha

  • Tunesië
  • Beste reistijd van maart t/m mei en van september t/m november
  • 1 uur vroeger dan in Nederland (zomertijd)
  • Arabisch en Frans
  • Tunesische Dinar (TND)
  • Corendon Airlines
Boek nu!
Enfidha

Op vakantie naar Enfidha?

Plan je reis via Corendon of boek meteen en vlieg met Corendon Airlines naar het mooie Enfidha. Geniet van de mooie stranden en omgeving of bezoek de Hollywoond scenes van films zoals the Gladiator of Star wars.

Boek nu!

Bekijk ook deze bestemmingen!

Egeïsche kust

Turkije

Culinair Antalya

Turkije

Bruisend Bodrum

Turkije

Bekijk alle bestemmingen