1
1

Londen

Een echte wereldstad

Het links rijden op straat, de herkenbare rode dubbeldekker bussen, de zwarte Londense taxi’s en de pubs geven een duidelijk straatbeeld, waardoor je Londen direct herkent op de foto’s.

Londen is uitgegroeid tot een metropool. Als je over Londen praat, dan praat je tegenwoordig niet alleen over de City of Londen. Je praat over het grotere Greater Londen waar elke wijk een eigen sfeer en cultuur heeft.

Naast de levendige stad heeft Londen ook vele bezienswaardigheden, enorm veel theaters, talloze plekken om te winkelen en kun je op culinair gebied nagenoeg alles eten wat er in Europa en de rest van de wereld te vinden is.

Neal’s Yard is zeker een bezichtiging waard. Het is een kleurrijk pleintje omringd door hoge gebouwen, weg van de drukte die een gedeelte van het theaterdistrict van Londen met zich meebrengt.

Bezoek je graag markten? Haal dan je hart op op Portobello Road Market. Een van de langste markten van Groot-Brittannië.

Voor een complete stedentrip is Londen perfect. Je vliegt met Ryanair naar Londen Stansted. Vandaar reis je verder naar het centrum van Londen of vlieg je verder naar tal van andere bestemmingen.

Dynamisch Londen

  • Groot-Brittannië
  • Beste reistijd van februari t/m juni, september t/m november
  • 1 uur vroeger dan in Nederland
  • Engels
  • Britse pond
  • Ryanair
Boek nu!
LONDON WEATHER

Op stedentrip naar Londen?

Boek meteen en vlieg met Ryanair naar het dynamische Londen en geniet van deze bruisende stad.

Boek nu!

Bekijk ook deze bestemmingen!

Verbluffend Kreta

Griekenland

Zonovergoten Kos

Griekenland

Historische Rhodos

Griekenland

Bekijk alle bestemmingen