1
1

Malta

Met een oppervlakte van 316 km2 is Malta een echte dwergstraat. Saai? Juist niet. Malta biedt meer diversiteit dan je zou verwachten van zo’n klein landje.

Malta bestaat uit verschillende eilanden in de Middellandse Zee. Naast Malta, Gozo, Comino en Manoel Island zijn er ook nog een aantal kleine, onbewoonde eilanden.

Malta en Gozo zijn dankzij het mediterrane klimaat bestemmingen waar je het hele jaar door terecht kunt. In de zomermaanden geniet je van de zon bij gemiddeld 26 graden. En buiten de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur goed genoeg voor een actieve vakantie in korte broek.

Want dat Malta niet alleen een zonbestemming is, blijkt onder andere uit de vele (sport)evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. Je kunt er onder andere duiken, fietsen, hiken, rotsen beklimmen, kajakken en abseilen. Voldoende afwisseling voor een actieve vakantie dus.

Wissel op Malta de verschillende sportactiviteiten ook zeker af met heet bezoeken en beleven van de rijke historie die Malta rijk is. En tussendoor geniet je van het mediterrane leven.

Heb je verschillende wensen of behoefte aan veel variatie in je vakantie? Dan zit je zeker goed op Malta. En allemaal dicht bij elkaar, dankzij de compactheid van het land.

Mooi Malta

  • Malta
  • Beste reistijd is van april t/m oktober
  • Geen tijdsverschil met Nederland
  • Maltees
  • Euro
  • RyanAir
Boek nu!
Catania

Op vakantie naar Malta?

Boek meteen en vlieg met RyanAir naar het mooie Malta en geniet van deze prachtige omgeving.

Boek nu!

Bekijk ook deze bestemmingen!

Smaakvol Bari

Italië

Bekijk alle bestemmingen