Aviation House

Ben je op zoek naar een inspirerende werkplek die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt? Onze kantoorruimtes bieden de perfecte omgeving voor jou en eventueel jouw gehele team om te ontwikkelen. Raak niet afgeleid van de mooie toestellen die landen en vertrekken op de landingsbaan!

 • Waarom kiezen voor onze kantoorruimtes?
  Mooi design: Stap binnen in een wereld van eigentijdse elegantie. Onze kantoren zijn ontworpen met stijlvolle accenten die een professionele indruk maken op bezoekers en werknemers.
 • Flexibele Opties: Of je nu op zoek bent naar een individuele werkplek, een privékantoor of ruimte voor je groeiende team, we hebben opties die bij jouw behoeften passen. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zodat jij kunt werken op jouw manier.
 • Toplocatie: Gevestigd op een strategische locatie, bieden onze kantoren gemakkelijke toegang tot belangrijke voorzieningen en transportverbindingen. Dit betekent minder tijd onderweg en meer tijd om te focussen op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.
 • Professionele voorzieningen: Nette faciliteiten en goede technologie is belangrijk voor jouw comfort en productiviteit. Deze speerpunten staan bij ons centraal.

Neem vandaag nog contact met ons op om een rondleiding te plannen en ontdek hoe onze kantoorruimtes jouw bedrijf naar een nieuwe hoogte kunnen tillen. De perfecte werkplek wacht op jou!

Kenmerken

 • Kantooroppervlakte 1794 m2
 • Perceeloppervlakte 3530 m2
 • Bouwjaar 2002
 • Energieklasse A
 • Parkeergarage 50 parkeerplaatsen
 • Parkeerterrein 70 parkeerplaatsen

De locatie
Met uitzicht op het platform en landingsbaan is dit het mooiste kantorencomplex rondom Maastricht Aachen Airport (MAA). Een unieke locatie, gelegen nabij de A2, dichtbij de Belgische en Duitse grens. Je bereikt Maastricht centrum binnen 15 minuten rijden. Steden als Aken en Luik liggen op 30 minuten afstand. En op 1 uur rijafstand ben je in Eindhoven, Brussel, of Düsseldorf.
Het gebouw is gelegen op het industrieterrein Aviation Valley tussen diverse bedrijven die gebruik maken van of bijdragen aan de uitstekende logistiek die deze locatie biedt. Daarnaast ligt naast Maastricht Aachen Airport het Gr8 hotel met horeca en casino, welke overnachtingsmogelijkheden biedt voor jouw buitenlandse gasten.

Het gebouw
De entree, binnenkomend door een automatische schuifdeur, is een ruime binnenkomst met veel glas en marmer. Het oog valt meteen op de lift met glas en open trappen. Iedere verdieping heeft een aparte overloop/ontvangstruimte en beschikt over kitchenette(s) en toiletten. Vanuit deze overloop zijn de kantoren separaat toegankelijk. De kantoorruimten zijn allen verschillend en kunnen op wens gecreëerd worden door middel van wanden te (ver)plaatsen.
Het gebouw is voorzien van een goed functionerend ventilatiesysteem in verband met uitstoot van vliegtuigmotoren en heeft het een geïntegreerd systeem voor verwarming en koeling. Systeemwanden en systeemplafonds beschikken over kabelgoot ten behoeve van elektra, telefoon en data-aansluitingen. De vloeren zijn bedekt met o.a. met vloerbedekking, tegels (sanitair) en marmoleum (keuken).
Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen met kantoren en een souterrain bedoeld als parkeergarage met 50 parkeerplaatsen. Vanuit het souterrain kun je tevens het gebouw betreden. Rondom het gebouw is er een onoverdekt parkeerterrein met 70 parkeerplaatsen incl. 6 plekken met laadpalen en 1 invalideplek.

De kantoren
We bieden kantoorruimtes van alle maten. De ruimtes zijn allen verschillend en kunnen op wens gecreëerd worden door middel van wanden te (ver)plaatsen. De kantoren aan de westkant van het gebouw hebben een mooi uitzicht over de landingsbaan. Alle kantoren zijn verbonden aan een overloop welke beschikt over toiletten en een kitchenette. De klimaatbeheersing is per kantoor te regelen.

Meer informatie
Interesse? Neem contact met ons op! Wij kunnen je meer informatie geven over de mogelijkheden en tarieven. Mail gerust naar:
Steffie Reijnen-Marx, Sales Executive: s.marx@maa.nl

Aviation House

Luxemburglaan 31
6199AM Maastricht Airport

 • Werk direct naast de landingsbaan van Maastricht Aachen Airport
 • Geniet van het mooie zicht op de vertrekkende en aankomende vliegtuigen
 • Profiteer van alle faciliteiten van het Aviation House
 • Voor ieder bedrijf die een kantoorruimte zoekt geschikt
Contact

Bekijk alle locaties!

Horsterweg 13

Passagiersterminal

Aviation House