Parkeren

Je parkeert op loopafstand van de terminal.

Voor de passagiersterminal zijn enkele parkeerplaatsen om de koffers uit of in te laden. Kort parkeren doe je rechts van de terminal op P1. Voor lang parkeren zet je je auto op P2, links van de terminal. Beide parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de terminal.

Bij terugkomst voer je je parkeerkaartje in in een van de betaalautomaten. Deze vind je in de terminal (bij de uitgang van de vertrekhal) en op de parkeerplaatsen zelf. Je kunt contant, met pin of creditcard betalen.

Heb je geboekt via Corendon?
En vertrek je tussen 1 november en 1 april? Dan is parkeren op P2 inbegrepen bij je reis. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig. Bij het inrijden neem je een kaartje bij de slagboom. Dit kaartje wissel je vóór vertrek in voor een gratis uitrijkaartje bij een van de incheckbalies.

Vertrek je tussen 1 april en 1 november? Dan parkeer je gratis op P5 (Engellandlaan). Er rijdt een shuttlebus van en naar P5; 2,5 uur voorafgaand aan vertrekkende vluchten en na afloop van aankomende vluchten. Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 20 minuten.
Ons advies: zet eerst de overige passagiers met alle bagage af bij de terminal en rij dan naar P5. Er is voldoende parkeerplaats voor de terminal om te laden en lossen. Reis je alleen? Check dan vooraf online in. Je kunt de bagage dan afgeven bij de bagage drop off in de terminal. Dit kan vanaf 1 uur en 45 minuten voor vertrek.

Vooraf reserveren?
Je kunt via onze website een parkeerplaats reserveren. Je profiteert dan van gunstigere tarieven en hebt geen gedoe met betalen bij terugkomst van vakantie. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig voor passagiers van Corendon.

Vragen?
Heb je vragen over parkeren? Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Lees hier onze algemene voorwaarden ‘parkeren’.

Vooraf een parkeerplaats reserveren?

  • Scherpe tarieven
  • Loopafstand
  • Vertrouwd en gegarandeerd een parkeerplaats
  • Vooraf reserveren
Reserveer online

Reserveer nu al je parkeerplaats

  • Gegarandeerd plek
  • Gunstige tarieven
  • Gemakkelijk en snel
Reserveer online
tot max. 24 uur 5,- per uur
1 dag 35,-
2-4 dagen 30,- per extra dag
5-8 dagen 15,- per extra dag
9-22 dagen 15,- per extra dag
8 dagen 185,-
15 dagen 255,-
22 dagen 325,-
tot max. 24 uur 4,- per uur
1 dag 24,-
2-7 dagen 8,- per extra dag
8 dagen 64,-
9 dagen 64,-
9-13 dagen 80,-
14-17 dagen 96,-
18-21 dagen 112,-
22 dagen 128,-