Parkeren

Je parkeert op loopafstand van de terminal.

Voor de passagiersterminal zijn enkele parkeerplaatsen om de koffers uit of in te laden. Kort parkeren doe je rechts van de terminal op P1. Voor lang parkeren zet je je auto op P2, links van de terminal. Beide parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de terminal.

Bij terugkomst voer je je parkeerkaartje in in een van de betaalautomaten. Deze vind je in de terminal (bij de uitgang van de vertrekhal) en op de parkeerplaatsen zelf. Je kunt contant, met pin of creditcard betalen.

Ons advies: Laat je brengen en halen. Zeker als je al bent ingecheckt en alleen handbagage bij je hebt, kun je dan bij aankomst meteen door naar de securitycheck.

Heb je geboekt via Corendon?
Dan is parkeren inbegrepen bij je reis. Passagiers voor Turkije die vóór 12 juli vertrekken parkeren gratis op P5 (Engellandlaan, Maastricht Airport). Alle andere Corendonpassagiers parkeren gratis op P2. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig. Bij het inrijden neem je een kaartje bij de slagboom. Dit kaartje wissel je bij het inchecken (dus vóór vertrek) in voor een gratis uitrijkaartje. Heb je online ingecheckt? Dan krijg je dit kaartje van een van onze medewerkers bij de bagage drop off of de servicebalie.

Vooraf reserveren?
Je kunt via onze website een parkeerplaats reserveren. Je profiteert dan van gunstigere tarieven en hebt geen gedoe met betalen bij terugkomst van vakantie. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig voor passagiers van Corendon.

Vragen?
Heb je vragen over parkeren? Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Lees hier onze algemene voorwaarden ‘parkeren’.

Vooraf een parkeerplaats reserveren?

  • Scherpe tarieven
  • Loopafstand
  • Vertrouwd en gegarandeerd een parkeerplaats
  • Vooraf reserveren
Reserveer online

Reserveer nu al je parkeerplaats

  • Gegarandeerd plek
  • Gunstige tarieven
  • Gemakkelijk en snel
Reserveer online
tot max. 24 uur 5,- per uur
1 dag 35,-
2-4 dagen 30,- per extra dag
5 dagen 140,-
6-8 dagen 15,- per extra dag
9 dagen 195,-
10-22 dagen 10,- per extra dag
8 dagen 185,-
15 dagen 255,-
22 dagen 325,-
tot max. 24 uur 4,- per uur
1 dag 24,-
2-3 dagen 8,- per extra dag
4-8 dagen 64,-
9-13 dagen 80,-
14-17 dagen 96,-
18-21 dagen 112,-
22 dagen 128,-