Parkeren

Je parkeert op loopafstand van de terminal.

Voor de passagiersterminal zijn enkele parkeerplaatsen om de koffers uit of in te laden. Kort parkeren doe je rechts van de terminal op P1. Voor lang parkeren zet je je auto op P2, links van de terminal. Beide parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de terminal.

Bij terugkomst voer je je parkeerkaartje in in een van de betaalautomaten. Deze vind je in de terminal (bij de uitgang van de vertrekhal) en op de parkeerplaatsen zelf. Je kunt contant, met pin of creditcard betalen.

Heb je geboekt via Corendon?
Dan is parkeren inbegrepen bij je reis. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig. Bij het inrijden neem je een kaartje bij de slagboom. Dit kaartje wissel je vóór vertrek in voor een gratis uitrijkaartje bij een van de incheckbalies.

Vanaf 1 april tot eind oktober parkeer je als je met Corendon reist gratis op P5 aan de Engelandlaan. Vanuit P5 rijden voorafgaand en aansluitend aan vluchten van Corendon pendelbussen. De bussen rijden vanaf 2,5 uur voor vertrek en een uur na aankomst van je vlucht. Houd rekening met 20 minuten extra reistijd.
Ons advies: zet eerst je medepassagiers met bagage af bij de terminal en rijdt vervolgens naar P5. Voor de terminal is voldoende plek om de bagage in en uit te laden. Reis je alleen? Check dan vooraf online in. Je kunt dan je bagage afgeven bij de bagage drop off in de terminal. Dit kan vanaf 1 uur en 45 minuten voor vertrek.

Vanaf 1 november parkeer je als je met Corendon reist gratis op P2.

Vooraf reserveren?
Je kunt via onze website een parkeerplaats reserveren. Je profiteert dan van gunstigere tarieven en hebt geen gedoe met betalen bij terugkomst van vakantie. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig voor passagiers van Corendon.

Vragen?
Heb je vragen over parkeren? Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Lees hier onze algemene voorwaarden ‘parkeren’.

Vooraf een parkeerplaats reserveren?

  • Scherpe tarieven
  • Loopafstand
  • Vertrouwd en gegarandeerd een parkeerplaats
  • Vooraf reserveren
Reserveer online

Reserveer nu al je parkeerplaats

  • Gegarandeerd plek
  • Gunstige tarieven
  • Gemakkelijk en snel
Reserveer online
tot max. 24 uur 5,- per uur
1 dag 30,-
2-4 dagen 30,- per extra dag
5 dagen 130,-
6-22 dagen 10,- per extra dag
8 dagen 160,-
15 dagen 230,-
22 dagen 300,-
tot max. 24 uur 4,- per uur
1 dag 25,-
2-8 dagen 5,- per extra dag
9 dagen 64,-
10-16 dagen 4,- per extra dag
16 dagen 92,-
17-22 dagen 4,- extra per dag
8 dagen 60,-
15 dagen 88,-
22 dagen 110,-