Skip to main content

Parkeren

Je parkeert op loopafstand van de terminal.

Kort parkeren om passagiers af te zetten doe je rechts van de terminal op de Kiss & Ride waar je 10 minuten gratis kunt parkeren en vervolgens € 10,- euro per uur betaalt. Voor lang parkeren zet je je auto op P1, links van de terminal. Beide parkeerplaatsen zijn op loopafstand van de terminal.

Bij terugkomst voer je je parkeerkaartje in een van de betaalautomaten. Deze vind je in de terminal (bij de uitgang van de vertrekhal) en op de parkeerplaatsen zelf. Je kunt contant, met pin of creditcard betalen.

Ons advies: Laat je brengen en halen. Zeker als je al bent ingecheckt en alleen handbagage bij je hebt, kun je dan bij aankomst meteen door naar de securitycheck.

Heb je geboekt via Corendon en vertrek je vóór 1 juli 2022 of vanaf 1 november?
Dan is parkeren op P1 inbegrepen bij je reis. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig. Bij het inrijden neem je een kaartje bij de slagboom. Dit kaartje wissel je bij het inchecken (dus vóór vertrek) in voor een gratis uitrijkaartje. Heb je online ingecheckt? Dan krijg je dit kaartje van een van onze medewerkers bij de bagage drop off of de servicebalie.

Heb je geboekt via Corendon en vertrek je tussen 1 juli en 31 oktober 2022?
Dan parkeer je gratis op P5 (Engellandlaan). Er rijdt een shuttlebus van en naar P5: 2,75 uur voorafgaand aan vertrekkende vluchten en na afloop van aankomende vluchten. Houd rekening met een extra reistijd van maximaal 20 minuten.

Ons advies: zet eerst de overige passagiers met alle bagage af op de ‘Drop off parking’ naast de terminal en rij dan naar P5. Je parkeert hier 10 minuten gratis. Reis je alleen? Check dan vooraf online in. Je kunt de bagage dan afgeven bij de bagage drop off in de terminal. Dit kan vanaf 2 uur voor vertrek.

Eerder naar de luchthaven komen is onnodig. Er rijdt dan geen shuttlebus. Op Maastricht Aachen Airport vertrekken slechts enkele vakantievluchten rond hetzelfde tijdstip. Hiermee proberen wij lange wachtrijen te voorkomen.

Vooraf reserveren?
Je kunt via onze website een parkeerplaats reserveren. Je profiteert dan van gunstigere tarieven en hebt geen gedoe met betalen bij terugkomst van vakantie. Reserveren is niet mogelijk en niet nodig voor passagiers van Corendon.

Vragen?
Heb je vragen over parkeren? Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden.

Lees hier onze algemene voorwaarden ‘parkeren’.

Vooraf een parkeerplaats reserveren?

  • Scherpe tarieven
  • Loopafstand
  • Vertrouwd en gegarandeerd een parkeerplaats
  • Vooraf reserveren
Reserveer online

Reserveer nu al je parkeerplaats

  • Gegarandeerd plek
  • Gunstige tarieven
  • Gemakkelijk en snel
Reserveer online
Tot max. 6 uur 5,- per uur
1 dag 30,-
Vanaf 2 dagen 5,- per extra dag
4 dagen 45,-
8 dagen 65,-
15 dagen 100,-
18 dagen 115,-
22 dagen 135,-
Elke dag extra 5,-
Kiss & Ride (eerste 10 min. gratis) 10,- per uur