1
1

Alicante

Alicante ligt in een prachtige baai en heeft een moderne haven. Het heeft bergen op de achtergrond en tropische palmbomen aan de kant van de weg.

Of je nu op zoek bent naar een korte stedentrip of een langere zonvakantie: Alicante is geschikt voor allebei. Het aangename klimaat in combinatie met cultuur en strand zorgt voor een allround vakantie met voldoende vertier in de directe omgeving.

De historische kastelen en kloosters, die je vanaf de boulevard heel goed ziet liggen in de bergen, zijn nog altijd bewoond en kun je zelfs bezoeken. In het Rambla-district in het stadscentrum liggen verschillende uitgaansgelegenheden. Alicante is een stad die alles heeft op het gebied van ontspanning en geeft je dat echte vakantiegevoel: mooie pleintjes, terrasjes, voldoende mogelijkheden om te shoppen en haar natuurlijke ligging. Juist deze ligging direct aan zee maakt dat je een stedentrip gemakkelijk kunt combineren met een dagje aan het strand.

Interessante websites:

Alicante Airport

Vriendelijk Alicante

  • Spanje
  • Beste reistijd van april t/m oktober
  • Geen tijdsverschil met Nederland
  • Spaans
  • Euro
  • Ryanair
Boek nu!
Alicante

Op vakantie naar Alicante?

Velen gingen je al voor. Lees hier wat andere reizigers van Alicante vinden of boek meteen en vlieg met RyanAir naar het mooie Alicante. Boek nu of lees verder

Boek nu!

Bekijk ook deze bestemmingen!

Populaire Costa del Sol

Spanje

Vriendelijk Alicante

Spanje

Hola Barcelona!

Spanje

Bekijk alle bestemmingen