1
1

Antalya

De Turkse Rivièra is al jaren populair bij zonaanbidders, cultuur- en natuurliefhebbers.

De uitgestrekte stranden van badplaatsen als Alanya, Belek, Side en Kemer, maar ook de gastvrijheid van de bevolking staan garant voor een onvergetelijke vakantie. Antalya, met haar door palmbomen omgeven boulevards, haar indrukwekkende zeehaven en pittoreske oude stadgedeelte is met recht een van de mooiste steden van Turkije.

De Turkse Rivièra is het ideale vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door het sprookjesachtige maanlandschap van Cappadocië. Je kunt er kloosters, rotskerken, holwoningen en ondergrondse steden bezoeken. Natuurliefhebbers genieten op deze plek van watervallen, meren en Nationale Parken.

Antalya is terecht uitgegroeid tot een metropool, maar het is zeker ook gewoon een leuke stad gebleven. Het is de ideale bestemming wanneer je op zoek bent naar een combinatie van strand en cultuur.

Je moet zeker een keer de Turkse keuken proberen. Het mooie in Antalya is dineren in de diverse sferen. Er zijn restaurants op de kliffen die prachtige uitzichten hebben over de Middellandse Zee, je dineert in de Antalya Kaleici waar je de Romeinse tijd proeft, of in de oude haven tijdens zonsondergang.

Culinair Antalya

  • Turkije
  • Beste reistijd van april t/m/ oktober
  • Zomer: 1 uur , winter 2 uur later dan in Nederland
  • Turks
  • Turkse Lira
  • Corendon Airlines
Boek nu!
Antalya

Op vakantie naar Antalya?

Velen gingen je al voor. Lees hier wat andere reizigers van Antalya vinden of boek meteen en vlieg met Corendon naar het mooie Antalya. Boek nu of lees verder.

Boek nu!

Bekijk ook deze bestemmingen!

Culinair Antalya

Turkije

Bruisend Bodrum

Turkije

Bekijk alle bestemmingen