1
1

Palma de Mallorca

Palma is de hoofdstad van het eiland Mallorca, al jaren een van de populairste toeristenbestemmingen binnen Europa.

De meest bekende toeristenplaatsen, zoals Playa de Mallorca, Palma Nova en El Arenal liggen aan de zuidelijke kant van het eiland. Hoewel Palma met name bekend staat vanwege haar rijke uitgaansleven, is het juist bij uitstek ook een geschikte bestemming voor een vakantie met het hele gezin. Het langzaam aflopende strand maakt dat kleine kinderen heerlijk kunnen zwemmen in het ondiepe water. Palma is dusdanig uitgestrekt dat je de drukte zelf kunt opzoeken; je hoeft deze echter niet persé te ervaren.

Van stedentrip tot familievakantie: Palma is zo veelzijdig dat elk reisgezelschap hier goed kan vertoeven. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een heerlijke tijd te bleven. Je kunt er genieten van het 6 kilometer lange zandstrand en de bruisende stad in de directe nabijheid. De haven van Palma is een aanrader: hier kun je relaxt slenteren en de jachtboten bewonderen.

Corendon vliegt tussen 5 juni 2024 en 14 augustus 2024 wekelijks tussen Maastricht Aachen Airport en Mallorca.

Prachtig Palma de Mallorca

  • Spanje
  • Beste reistijd van maart t/m december
  • Geen tijdsverschil met Nederland
  • Spaans
  • Euro
  • Corendon Airlines
Boek nu!
Palma de Mallorca

Op vakantie naar Palma de Mallorca?

Velen gingen je al voor. Boek via onderstaande button bij onze reispartner Kupers en vlieg met Corendon naar het mooie Mallorca.

Boek nu!

Bekijk ook deze bestemmingen!

Historisch Girona

Spanje

Populaire Costa del Sol

Spanje

Vriendelijk Alicante

Spanje

Bekijk alle bestemmingen