Over Maastricht Aachen Airport

Onze activiteiten

Maastricht Aachen Airport is volop in ontwikkeling. We zijn een regionale, Limburgse luchthaven. Compact en overzichtelijk. En daardoor volledig ingericht op een comfortabele en onbezorgde start van jouw vakantie.
Samen met luchtvaartmaatschappijen en touroperators plannen we voortdurend nieuwe routes en gaan we op zoek naar bestemmingen die aansluiten op jouw wensen
Daarnaast zijn we er ook voor privé- en zakenvluchten en vrachtvervoerders.

Passagiers

Samen met luchtvaartmaatschappijen en touroperators plannen we nieuwe routes en zoeken we bestemmingen die aansluiten op de wensen uit de Euregio Maas-Rijn. Daarnaast streven we naar een complete dienstverlening op het gebied van privé- en zakenvluchten.

In 2018 is onze terminal volledig gerenoveerd en behoort nu tot een van de mooiste luchthavens van Europa. Hier vinden passagiers een brasserie, bar, AKO-shop en diverse faciliteiten voor een onbezorgde reis.

Aviation Valley

Maastricht Aachen Airport speelt een actieve rol bij Aviation Valley, het bedrijventerrein dat wordt ontwikkeld bij Maastricht Aachen Airport.

Op de website van Aviation Valley lees je meer over de overige deelnemende bedrijven.

Werken bij
Maastricht Aachen Airport

Als je werkt op een luchthaven is geen dag hetzelfde. Heb jij interesse om bij ons te komen werken? Bekijk dan onze vacatures!

Bekijk vacatures

Kom een kijkje nemen!

Weet jij wat er allemaal speelt achter de schermen op een vliegveld? Kom een kijkje nemen bij Maastricht Aachen Airport.

Bekijk de mogelijkheden