1
1

Bari

Bari ligt in het Zuid-Italiaanse gebied Puglia, beter bekend als de hak van Italië.

Klik hier voor activiteiten, hotels en huurauto’s in Bari

Het is een typische kustplaats, met een grote haven waardoor het een populaire aanmeerplaats voor cruiseschepen is. Bari heeft twee gezichten. Het eerste is Bari Vecchia, een goed bewaard middeleeuws historisch centrum, met een groot aantal pleintjes, verschillende kerken waaronder de Dom uit de 12e eeuw, en een prachtig kasteel. Door de nauwe steegjes en de kronkelige straatjes voelt dit stadsdeel zeer authentiek.

Naast dit historische deel heeft Bari echter ook een modern gedeelte wat door haar rechte stratenpatroon haaks staat op het oude gedeelte. Hier verdwaal je niet gemakkelijk. In de Via Sparano kun je prima winkelen, en ook in de diverse straten aan weerszijden vind je mooie boetiekjes en authentieke zaken. Hoewel Bari in de populaire regio Apulië ligt, vind je er nog niet het grote massatoerisme. Het is een ideale uitvalsbasis voor een zorgeloze vakantie.

Smaakvol Bari

  • Italië
  • Beste reistijd van april t/m november
  • Geen tijdsverschil met Nederland
  • Italiaans
  • Euro
  • Ryanair
Boek nu!
Bari

Op vakantie naar Bari?

Velen gingen je al voor. Lees hier wat andere reizigers van Bari vinden of boek meteen en vlieg met RyanAir naar het mooie Bari. Boek nu of lees verder

Boek nu!

Zeilcruise

Vaar langs de prachtige kust van Bari en zoek naar spelende dolfijnen in het verfrissende water van de zee. Klik hier voor tickets.

Wandeltocht Lecce

Ontdek de barokke Lecce gedurende een 2 uur durende wandeltocht door het oude stadscentrum. Klik hier voor tickets.

Sassi di Matera

Ontdek een van de oude landschappen van Matera tijdens een rondleiding door Sassi. Klik hier voor meer informatie & tickets.

Rondleiding Albarello

Ontdek de wonderen van het UNESCO-werelderfgoed Albarello met een lokale gids. Klik hier voor tickets.

OV Bari

De snelste mogelijkheid om in Bari van A naar B te komen is met het openbaar vervoer. Per trein duurt een reis van luchthaven naar centrum 20 minuten; met de bus circa 45 minuten.

Taxi Bari Airport

Liever direct in een taxi nadat je geland bent? Dat kan! Klik hier om direct een taxi te boeken, nog vóórdat je in Bari bent. Zo voorkom je (lange) wachtrijen.

Autoverhuur Bari Airport

Op voorhand een auto boeken? Dat kan! Klik hier om een huurauto te boeken.

Hotels Bari

Maak je citytrip compleet en verblijf in één van de vele hotels in het centrum van Bari. Klik hier voor het aanbod.