Loading...

Bereikbaarbeid

Auto

Plan hier je route met Google maps

Via de website van A naar Beter blijf je op de hoogte van eventuele wegwerkzaamheden. Zijn er op jouw route wegwerkzaamheden gepland, dan moet je met een langere reistijd rekening houden.

Dinsdag 21 augustus t/m woensdag 22 augustus is de afrit Maastricht Airport in noordelijke richting afgesloten.

Woensdag 22 augustus is tussen 02.00 en 05.00 uur de afrit in zuidelijke richting afgesloten. Houdt rekening met extra reistijd i.v.m. een omleiding.  

Openbaar vervoer

Maastricht Aachen Airport ligt aan de Vliegveldweg 90 op Maastricht Airport en is met de bus bereikbaar via lijn 30 (Maastricht-Sittard) van Arriva. De bus stopt op de NS-stations Maastricht, Sittard, Beek-Elsloo en het station van Arriva in Meerssen.

We adviseren je een persoonlijk reisplan te maken. Dat kan onder meer via de website www.9292.nl of telefonisch via +31(0)900 9292.

Vanaf de NS-stations en Arriva- stations reis je verder binnen Nederland.

Vanuit België: www.grenstreinbus.be en vanuit Duitsland: www.avv.de

Parkeren

In de periode van april tot en met augustus verwachten we extra drukte met parkeren. P2 is tijdelijk uitgebreid met een aantal parkeerplekken.

Heeft u uw reis geboekt via Corendon?

En vertrekt u tussen 30 juni en 2 september? Dan parkeert u gratis op P2 of P5 (let op: P1 valt buiten dit gratis parkeren). Uw vluchtnummer bepaalt of u op P2 of P5 kunt parkeren. Per vluchtnummer staat dit hier aangegeven: Parkeren zomer 2018.

Parkeren P2
U vindt P2 links naast de vertrekhal (adres: Vliegveldweg 90, Maastricht Aachen Airport). Bij het inrijden neemt u een kaartje bij de slagboom. Dit kaartje wisselt u bij het inchecken in voor een gratis uitrijkaartje.

Parkeren P5

U vindt P5 aan de Luxemburglaan. Zodra u van de snelweg af bent volgt u de gele borden met P5. Vanuit P5 wordt u gratis met bussen naar en van de aankomst- en vertrekhal van het vliegveld vervoerd. De bussen rijden vanaf 3 uur voor vertrek en anderhalf uur na aankomst van uw vlucht. Wijzigt de vertrek- of aankomsttijd van uw vlucht, dan veranderen de tijden van de shuttlebussen mee. Buiten deze tijden is P5 gesloten en 24 uur per dag bewaakt. De opstapplaats vindt u bij de ingang van P5 en P2. Houd rekening met een extra reistijd van 15 minuten. Bij het inrijden van P5 vragen we u om uw boekingsbewijs van uw Corendonreis.

Vertrekt u na 2 september met Corendon? Dan parkeert u gratis op P2.

Voor passagiers van Corendon geldt dat ze hun inrijkaart bij de incheckbalie om kunnen ruilen tegen een gratis uitrijkaart.

Reist u met een andere luchtvaartmaatschappij?

Dan kunt u (tegen de reguliere tarieven) parkeren op P2 of P1.
In verband met deze verwachte drukte is het tijdelijk niet mogelijk om vooraf online een parkeerplaats te reserveren.

Voorkom oponthoud en laat u brengen of halen of kom met het openbaar vervoer.

Taxi’s

Taxi’s zijn op afroep beschikbaar aan de voorkant van de passagiersterminal. Een lijst met telefoonnummers hangt bij de taxistandplaats.

Autoverhuur

De volgende autoverhuurbedrijven bieden huurauto’s aan op Maastricht Aachen Airport: