Loading...

Bereikbaarbeid

Auto

Plan hier je route met Google maps

Via de website van A naar Beter blijf je op de hoogte van eventuele wegwerkzaamheden. Zijn er op jouw route wegwerkzaamheden gepland, dan moet je met een langere reistijd rekening houden.

 

Wegwerkzaamheden donderdag 26 tot zondag 29 april 10.00 u.

De A2 tussen Knooppunt Kerensheide en Knooppunt Kruisdonk is in Zuidelijke richting afgesloten. Verkeer wordt omgeleid. Kijk hier voor meer informatie.

Openbaar vervoer

Maastricht Aachen Airport ligt aan de Vliegveldweg 90 op Maastricht Airport en is met de bus bereikbaar via lijn 30 (Maastricht-Sittard) van Arriva. De bus stopt op de NS-stations Maastricht, Sittard, Beek-Elsloo en het station van Arriva in Meerssen.

We adviseren je een persoonlijk reisplan te maken. Dat kan onder meer via de website www.9292.nl of telefonisch via +31(0)900 9292.

Vanaf de NS-stations en Arriva- stations reis je verder binnen Nederland.

Vanuit België: www.grenstreinbus.be en vanuit Duitsland: www.avv.de

Parkeren

In de periode van april tot en met augustus verwachten we extra drukte met parkeren. P2 is tijdelijk uitgebreid met een aantal parkeerplekken. Indien P2 vol is, wordt u doorverwezen naar het extra parkeerterrein aan de Luxemburglaan (P5). Dit geldt enkel voor passagiers van Corendon. Vanuit P5 wordt u gratis met bussen van en naar de aankomst- en vertrekhal van het vliegveld gebracht. De bussen rijden vanaf 3 uur voor vertrek en ruim een uur na landing van de Corendonvluchten. De opstapplaats is bij de ingang van P5 en P2.

Voorkom oponthoud en laat u brengen of halen of kom met het openbaar vervoer.

In verband met deze verwachte drukte is het tijdelijk niet mogelijk om vooraf online een parkeerplaats te reserveren.

Taxi’s

Taxi’s zijn op afroep beschikbaar aan de voorkant van de passagiersterminal. Een lijst met telefoonnummers hangt bij de taxistandplaats.

Autoverhuur

De volgende autoverhuurbedrijven bieden huurauto’s aan op Maastricht Aachen Airport: