In gesprek met MAA

Wij willen graag een goede buur zijn. Voor direct omwonenden, voor mensen die onder aanvliegroutes wonen en voor andere belanghebbenden van onze luchthaven.

Daarom willen we graag weten wat jullie belangrijk vinden. Welke informatie willen jullie ontvangen, op welke manier, willen jullie meepraten en zo ja over welke onderwerpen.

Om daar achter te komen, vragen we jullie hulp. Denk met ons mee over hoe wij onze relatie en communicatie kunnen verbeteren.

Heb jij ideeën of wensen over onderwerpen waarover je met ons in gesprek zou willen? Of hoe we jou beter kunnen informeren?
Laat het ons dan weten!

Dat kan door je aan te melden voor een van de meedenkmomenten op donderdagavond 26 januari of 9 februari. We gaan dan in gesprek met 10 tot 15 deelnemers per tafel.

Ben je verhinderd maar wil je toch meedenken? Deel dan jouw ideeën rechtstreeks met ons op via communications@maa.nl of mail ons een terugbelverzoek. Dan nemen wij contact met je op.

Meedenkmomenten
Tijdens de meedenkmomenten ga je samen met andere omwonenden in gesprek met een neutrale gespreksleider. Er schuiven maximaal 15 omwonenden aan per gesprek zodat er voldoende ruimte is voor elke deelnemer.  Jullie wensen en ideeën over informatie, communicatie en meedenken of meepraten staan centraal. De gesprekken starten om 19.00 uur en eindigen omstreeks 21.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk voor de organisatie van de gesprekken en kan tot en met 5 februari.

Aanmelden meedenkmoment

Aanmelden meedenkmoment

Aanmelden meedenkmoment

Gewenste datum voor meedenkmoment

Meepraten

Wil je online meepraten of face to face? In een vast panel of op onderwerp? Via een terugkerend onderzoek of enquête? Of heb je een heel ander idee? Dan horen wij graag van je! Want hoe beter wij jou en de omgeving kennen hoe betere buur wij kunnen zijn.

Dus aarzel niet en meld je aan of stuur een mail!

Momenteel publiceren wij regelmatig ‘buurtnieuws’ op onze website. Blijf ook op de hoogte en meld je aan voor het nieuwsalert: buurtnieuws.