Skip to main content

Aanmelden informatiebijeenkomst

By 23 februari 2021februari 25th, 2021Geen categorie

Naar aanleiding van de gevolgen van de motorbrand afgelopen zaterdag nodigen wij omwonenden uit voor een informatiebijeenkomst. We houden er rekening mee dat veel mensen deze bijeenkomst bij willen wonen en vragen hebben. Wij zien het als onze eerste verantwoordelijkheid bewoners te informeren van de straten waar brokstukken zijn gevonden.

Daarom vragen wij u om u vooraf (voor donderdagochtend 10.00 uur) aan te melden via onderstaand formulier.

Vragen en zorgen die u nu al heeft kunt u ook hier al vermelden. Tijdens de bijeenkomst bestaat ook nog de mogelijkheid vragen te stellen via de chatfunctie.

De bijeenkomst vindt plaats a.s. donderdag van 18.30 uur tot maximaal 20.30 uur. U ontvangt donderdag voorafgaand aan de bijeenkomst de link die u nodig heeft om in te loggen. Let op: dit kan alléén met het mailadres dat u gebruikt bij uw aanmelding.

Wij verwachten dat er ook pers aanwezig is. Wij vragen de aanwezig pers u niet te quoten of herkenbaar in beeld te brengen.

Kunt u donderdag niet aanwezig zijn? De bijeenkomst wordt opgenomen. U kunt deze naderhand terugkijken via onze website.

Aanmelden via de website is helaas niet meer mogelijk. Vanaf vrijdag 25 februari kunt u de bijeenkomst terugkijken op onze website.