Skip to main content

Maastricht Aachen Airport tijdelijk gesloten

Maastricht Aachen Airport is gesloten van 8 mei t/m 30 juni 2023. In deze periode voeren we renovatiewerkzaamheden uit aan onze start- en landingsbaan. Klik hier voor meer informatie.

Maastricht Aachen Airport temporarily closed

Maastricht Aachen Airport will be closed from May 8 to June 30, 2023. During this period, we will be renovating our runway. Click here for more information.

Maastricht Aachen Airport vörubergehend geschlossen

Maastricht Aachen Airport bleibt vom 8. Mai bis 30. Juni 2023 geschlossen. In diesem Zeitraum führen wir Renovierungsarbeiten an unserer Runway durch. Klicken Sie hier für weitere Informationen.

L’aéroport de Maastricht Aachen temporairement fermé

L'aéroport de Maastricht Aix-la-Chapelle sera fermé du 8 mai au 30 juin 2023. Pendant cette période, nous effectuerons des travaux de rénovation sur notre piste. Cliquez ici pour plus d'informations

Aanleg parkeerterrein P2 gestart

By 1 februari 2024Omwonenden

De aannemer is deze week begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van parkeerterrein P2. Deze structurele uitbreiding van de parkeerfaciliteiten van Maastricht Aachen Airport vervangt de tijdelijke parkeeruitbreidingen in de zomer aan de oostkant van de luchthaven.

Parkeerterrein P2 komt aan de zuidkant van de passagiersterminal op ongeveer 10 minuten loopafstand. Hiermee breiden we onze parkeercapaciteit uit van ruim 900 naar ruim 2500 parkeerplaatsen.

De werkzaamheden voor de aanleg van P2 vinden plaats in de reguliere werkuren. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neemt de aannemer maatregelen om de veiligheid voor met name de fietsers te garanderen.

Parkeerterrein P2 wordt naar verwachting eind mei opgeleverd. In een later stadium wordt bij het verbeteren van de verkeersveiligheid van de Vliegveldweg ook het gebied rondom de inrit van P2 meegenomen.