Skip to main content

Maastricht Aachen Airport tijdelijk gesloten

Maastricht Aachen Airport is gesloten van 8 mei t/m 30 juni 2023. In deze periode voeren we renovatiewerkzaamheden uit aan onze start- en landingsbaan. Klik hier voor meer informatie.

Maastricht Aachen Airport temporarily closed

Maastricht Aachen Airport will be closed from May 8 to June 30, 2023. During this period, we will be renovating our runway. Click here for more information.

Maastricht Aachen Airport vörubergehend geschlossen

Maastricht Aachen Airport bleibt vom 8. Mai bis 30. Juni 2023 geschlossen. In diesem Zeitraum führen wir Renovierungsarbeiten an unserer Runway durch. Klicken Sie hier für weitere Informationen.

L’aéroport de Maastricht Aachen temporairement fermé

L'aéroport de Maastricht Aix-la-Chapelle sera fermé du 8 mai au 30 juin 2023. Pendant cette période, nous effectuerons des travaux de rénovation sur notre piste. Cliquez ici pour plus d'informations

Regeling vastzetten dakpannen

By 21 maart 2022Geen categorie

Heeft u een brief ontvangen over de regeling vastzetten dakpannen ter preventie van vortexschade? Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden voor uw woning.

De regeling houdt in dat wij de kosten voor onze rekening nemen die met de werkzaamheden samenhangen voor het vastzetten van bestaande pannen. Dat betekent het zorgen voor veiligheidsmaatregelen voor de werklieden, het bekostigen van het materiaal en het vastzetten van de bestaande dakpannen. Onderhouds- en renovatiewerkzaamheden nodig voor het effectief vastzetten van de dakpannen vallen buiten de regeling.

Heeft u geen brief ontvangen? Controleer dan hier of uw woning in aanmerking komt voor de regeling.

Dit formulier kan op dit ogenblik niet ingevuld worden