Coronavirus

Momenteel gaat vliegen vanaf onze luchthaven iets anders dan je misschien gewend bent:

Lees hier alle belangrijke informatie over het Coronavirus en Maastricht Aachen Airport. Klik hier.

Coronavirus

Will you be traveling by plane soon? Then prepare yourself properly. Things are different than you might be used to. Read all important information about the Coronavirus and Maastricht Aachen Airport here. Click here

Coronavirus

Reisen Sie demnächst mit dem Flugzeug? Dann bereiten Sie sich gut vor. Es wird anders sein, als Sie es vielleicht gewohnt sind. Lesen Sie hier alle wichtigen Informationen zum Coronavirus und Maastricht Aachen Airport.

Le Coronavirus

Voler actuellement de notre aéroport est être différentes de ce à quoi vous êtes habitué:

Lisez toutes les informations importantes sur le coronavirus et Maastricht Aachen Airport ici. Cliquer ici.

Uitnodiging: in gesprek over de baanrenovatie

By 9 september 2020 oktober 5th, 2020 Geen categorie, Omwonenden

Naar verwachting wordt in het najaar van 2021 de start- en landingsbaan en de baanverlichting van Maastricht Aachen Airport vervangen. Hiervoor willen we graag in gesprek met direct omwonenden van de baan. We lichten dan de werkzaamheden toe en wisselen graag van gedachten over mogelijkheden om hinder en overlast tijdens de baanrenovatie te verminderen of te voorkomen. In de aanbesteding van het werk kunnen we dan rekening houden met de zaken die omwonenden aandragen.

Als u hierover met ons van gedachten wilt wisselen kunt u zich aanmelden voor een gesprek, bij u thuis of op het vliegveld.  Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. De gesprekken vinden eind september/begin oktober plaats.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het maken van deze afspraak.

Vanuit het project baanrenovatie sluit de omgevingsmanager Pierre Hawinkels aan en Hella Hendriks, manager marketing and communications van Maastricht Aachen Airport.

Gesprek baanrenovatie