Skip to main content

Maastricht Aachen Airport tijdelijk gesloten

Maastricht Aachen Airport is gesloten van 8 mei t/m 30 juni 2023. In deze periode voeren we renovatiewerkzaamheden uit aan onze start- en landingsbaan. Klik hier voor meer informatie.

Maastricht Aachen Airport temporarily closed

Maastricht Aachen Airport will be closed from May 8 to June 30, 2023. During this period, we will be renovating our runway. Click here for more information.

Maastricht Aachen Airport vörubergehend geschlossen

Maastricht Aachen Airport bleibt vom 8. Mai bis 30. Juni 2023 geschlossen. In diesem Zeitraum führen wir Renovierungsarbeiten an unserer Runway durch. Klicken Sie hier für weitere Informationen.

L’aéroport de Maastricht Aachen temporairement fermé

L'aéroport de Maastricht Aix-la-Chapelle sera fermé du 8 mai au 30 juin 2023. Pendant cette période, nous effectuerons des travaux de rénovation sur notre piste. Cliquez ici pour plus d'informations

Informatievoorziening

By 20 december 2022mei 12th, 2023Baanrenovatie

Voorafgaand en tijdens de werkzaamheden informeren wij omwonenden en andere belanghebbenden over de werkzaamheden en de planning. Zodat iedereen weet waar die aan toe is en wat je wanneer kunt verwachten. Hiervoor maken we minimaal gebruik van de volgende communicatiemiddelen:

  • Informatiebijeenkomst: In februari licht Dura Vermeer tijdens een informatiebijeenkomst de werkzaamheden toe en geeft inzicht in de te verwachten hinder.
  • Projectinformatiebrief: Eind februari ontvangen omwonenden de gedetailleerde planning van de te verwachten hinder.
  • Wekelijks inloopspreekuur. Tijdens de werkzaamheden hebben omwonenden en geïnteresseerden de mogelijkheid elke donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur binnen te lopen op de Australiëlaan 70-75. De omgevingsmanager van Dura Vermeer is dan aanwezig om vragen te beantwoorden of uitleg te geven over de werkzaamheden.
  • Dagelijkse update: Via de BouwApp volgt dagelijks een update (incl. foto) van de werkzaamheden en mogelijke hinderbeleving . De BouwApp is een online platform voor omgevingscommunicatie.
  • Wekelijkse update: Op www.maa.nl/baanrenovatie biedt wekelijks een terugblik en vooruitblik van de werkzaamheden.  
  • Burendag: Mensen uit de directe omgeving kunnen eenmalig het werkterrein te bezoeken. Tijdens deze rondleiding geven de specialisten van Dura Vermeer een toelichting op het ‘hoe en waarom’ van de werkzaamheden: wat er gebeurt, waarom de werkzaamheden worden uitgevoerd, hoeveel mensen aan het werk zijn, welke machines worden ingezet en waar de hinder vandaan komt. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
  • Van 8 mei tot en met 24 juni zijn de werkzaamheden van de aannemer te volgen via een livestream. De link naar deze beelden publiceren we zodra de webcam opnames maakt.