Skip to main content

Informatievoorziening

By 20 december 2022januari 9th, 2023Baanrenovatie

Voorafgaand en tijdens de werkzaamheden informeren wij omwonenden en andere belanghebbenden over de werkzaamheden en de planning. Zodat iedereen weet waar die aan toe is en wat je wanneer kunt verwachten. Hiervoor maken we minimaal gebruik van de volgende communicatiemiddelen:

  • Informatiebijeenkomst: In februari licht Dura Vermeer tijdens een informatiebijeenkomst de werkzaamheden toe en geeft inzicht in de te verwachten hinder.
  • Projectinformatiebrief: Eind februari ontvangen omwonenden de gedetailleerde planning van de te verwachten hinder.
  • Wekelijks inloopspreekuur. Tijdens de werkzaamheden hebben omwonenden en geïnteresseerden de mogelijkheid wekelijks op een vast moment (waarschijnlijk donderdagmiddag) in gesprek te gaan met de aannemer.
  • Dagelijkse update: Via de BouwApp volgt dagelijks een update (incl. foto) van de werkzaamheden en mogelijke hinderbeleving . De BouwApp is een online platform voor omgevingscommunicatie.
  • Wekelijkse update: Op www.maa.nl/baanrenovatie biedt wekelijks een terugblik en vooruitblik van de werkzaamheden.  
  • Burendag: Mensen uit de directe omgeving kunnen eenmalig het werkterrein te bezoeken. Tijdens deze rondleiding geven de specialisten van Dura Vermeer een toelichting op het ‘hoe en waarom’ van de werkzaamheden: wat er gebeurt, waarom de werkzaamheden worden uitgevoerd, hoeveel mensen aan het werk zijn, welke machines worden ingezet en waar de hinder vandaan komt. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.