Coronavirus

Momenteel gaat vliegen vanaf onze luchthaven iets anders dan je misschien gewend bent:

Lees hier alle belangrijke informatie over het Coronavirus en Maastricht Aachen Airport. Klik hier.

Coronavirus

Will you be traveling by plane soon? Then prepare yourself properly. Things are different than you might be used to. Read all important information about the Coronavirus and Maastricht Aachen Airport here. Click here

Coronavirus

Reisen Sie demnächst mit dem Flugzeug? Dann bereiten Sie sich gut vor. Es wird anders sein, als Sie es vielleicht gewohnt sind. Lesen Sie hier alle wichtigen Informationen zum Coronavirus und Maastricht Aachen Airport.

Le Coronavirus

Voler actuellement de notre aéroport est être différentes de ce à quoi vous êtes habitué:

Lisez toutes les informations importantes sur le coronavirus et Maastricht Aachen Airport ici. Cliquer ici.

Maastricht Aachen Airport en de toeristische sector: een logische versterking

By 12 oktober 2019 Omwonenden

Toeristische ondernemers in het Heuvelland vrezen dat de groei van MAA ten koste gaat van de rust en natuur die toeristen juist hier op komen zoeken. Hoe staat Maastricht Aachen Airport hierin? Jos Roeven ging afgelopen zondag het gesprek aan met Wynand Vogels, ex-toeristische ondernemer, agrariër en bestuurslid van Visit Zuid-Limburg.

De voornaamste boodschap van Jos Roeven in deze hele discussie is dat toerisme en vliegverkeer een logische versterking van elkaar zou moeten en kunnen zijn. En als dat op dit moment onvoldoende het geval is, moeten we met elkaar in gesprek om te onderzoeken hoe we elkaar kunnen versterken.
MAA is net als de toeristische sector van grote waarde voor de provincie Limburg. Niet alleen economisch, maar ook maatschappelijk. Er bestaat voor ons geen tegenstelling tussen et Limburgse toerisme en de activiteiten van de luchthaven. Het toerisme floreert als nooit tevoren en ook met de luchthaven gaat het goed.

En het toerisme omvat meer dan alleen het verblijfstoerisme zoals hotels en campings. Ook reisbureaus behoren tot deze sector en die hebben vooral baat bij de ontwikkelingen van Maastricht Aachen Airport.
Wil je het hele programma terugluisteren? Dat kan hier