Skip to main content

Maastricht Aachen Airport tijdelijk gesloten

Maastricht Aachen Airport is gesloten van 8 mei t/m 30 juni 2023. In deze periode voeren we renovatiewerkzaamheden uit aan onze start- en landingsbaan. Klik hier voor meer informatie.

Maastricht Aachen Airport temporarily closed

Maastricht Aachen Airport will be closed from May 8 to June 30, 2023. During this period, we will be renovating our runway. Click here for more information.

Maastricht Aachen Airport vörubergehend geschlossen

Maastricht Aachen Airport bleibt vom 8. Mai bis 30. Juni 2023 geschlossen. In diesem Zeitraum führen wir Renovierungsarbeiten an unserer Runway durch. Klicken Sie hier für weitere Informationen.

L’aéroport de Maastricht Aachen temporairement fermé

L'aéroport de Maastricht Aix-la-Chapelle sera fermé du 8 mai au 30 juin 2023. Pendant cette période, nous effectuerons des travaux de rénovation sur notre piste. Cliquez ici pour plus d'informations

Winterse omstandigheden

By 9 februari 2021Omwonenden

De winterse omstandigheden zorgen voor extra uitdagingen tijdens de vrachtafhandeling op onze luchthaven. Vliegverkeer loopt vertraging op door het weer onderweg, maar ook door beperkingen van de afhandeling als gevolg van de extreme kou. Materieel dat het laat afweten, het platform dat sneeuw- en ijsvrij gehouden moet worden en een storing in de PCA zijn voorbeelden van situaties waar we vandaag mee te kampen hadden. En dit in een van de drukste maanden van het jaar voor onze vrachtafhandeling.

Onze medewerkers zetten alle zeilen bij om storingen te verhelpen en vertragingen en overlast voor de omgeving te voorkomen. Helaas lukt dat niet altijd. Met als gevolg dat vandaag een toestel aan de grond langer dan wenselijk gebruik heeft gemaakt van de APU in plaats van de PCA. Wij rekenen op begrip voor deze uitzonderlijke omstandigheden.