Coronavirus

Momenteel gaat vliegen vanaf onze luchthaven iets anders dan je misschien gewend bent:

Lees hier alle belangrijke informatie over het Coronavirus en Maastricht Aachen Airport. Klik hier.

Coronavirus

Will you be traveling by plane soon? Then prepare yourself properly. Things are different than you might be used to. Read all important information about the Coronavirus and Maastricht Aachen Airport here. Click here

Coronavirus

Reisen Sie demnächst mit dem Flugzeug? Dann bereiten Sie sich gut vor. Es wird anders sein, als Sie es vielleicht gewohnt sind. Lesen Sie hier alle wichtigen Informationen zum Coronavirus und Maastricht Aachen Airport.

Le Coronavirus

Voler actuellement de notre aéroport est être différentes de ce à quoi vous êtes habitué:

Lisez toutes les informations importantes sur le coronavirus et Maastricht Aachen Airport ici. Cliquer ici.

Winterse omstandigheden

By 9 februari 2021 Omwonenden

De winterse omstandigheden zorgen voor extra uitdagingen tijdens de vrachtafhandeling op onze luchthaven. Vliegverkeer loopt vertraging op door het weer onderweg, maar ook door beperkingen van de afhandeling als gevolg van de extreme kou. Materieel dat het laat afweten, het platform dat sneeuw- en ijsvrij gehouden moet worden en een storing in de PCA zijn voorbeelden van situaties waar we vandaag mee te kampen hadden. En dit in een van de drukste maanden van het jaar voor onze vrachtafhandeling.

Onze medewerkers zetten alle zeilen bij om storingen te verhelpen en vertragingen en overlast voor de omgeving te voorkomen. Helaas lukt dat niet altijd. Met als gevolg dat vandaag een toestel aan de grond langer dan wenselijk gebruik heeft gemaakt van de APU in plaats van de PCA. Wij rekenen op begrip voor deze uitzonderlijke omstandigheden.