Skip to main content

Coronatestlocatie op Maastricht Aachen Airport

By 5 februari 2021Nieuws

Vandaag worden op Maastricht Aachen Airport de eerste mensen getest op corona. In de testlocatie op P1 van de luchthaven kunnen particulieren en werknemers van bedrijven terecht voor Coronatesten uitgevoerd door Coronasneltest Nederland & PCR Test Nederland.

De teststraat biedt twee verschillende testen aan: de door het RIVM gevalideerde Abbott COVID-19 antigeen sneltest, waarbij men de uitslag binnen 15 minuten ontvangt. Daarnaast wordt er ook een PCR-test aangeboden waarvan men de uitslag dezelfde dag rond 19:00 uur ontvangt met een geldige non-COVID-19-verklaring in vier verschillende talen inclusief QR-code. 

Met de RT-PCR test kan er dan ook internationaal worden gereisd indien de test niet ouder is dan 48 uur (afhankelijk van de bestemming).

De testlocatie wordt binnenkort uitgebreid met een testgelegenheid aan luchtzijde van de luchthaven, voor aankomende passagiers en crew. 

Maastricht Aachen Airport is de 16e testlocatie van Coronasneltest Nederland & PCR Test Nederland en staat onder toezicht van de Goed Gezond Groep.

Voor het maken van een afspraak kun je terecht op pcrtestnederland.nl