Skip to main content

Maastricht Aachen Airport tijdelijk gesloten

Maastricht Aachen Airport is gesloten van 8 mei t/m 30 juni 2023. In deze periode voeren we renovatiewerkzaamheden uit aan onze start- en landingsbaan. Klik hier voor meer informatie.

Maastricht Aachen Airport temporarily closed

Maastricht Aachen Airport will be closed from May 8 to June 30, 2023. During this period, we will be renovating our runway. Click here for more information.

Maastricht Aachen Airport vörubergehend geschlossen

Maastricht Aachen Airport bleibt vom 8. Mai bis 30. Juni 2023 geschlossen. In diesem Zeitraum führen wir Renovierungsarbeiten an unserer Runway durch. Klicken Sie hier für weitere Informationen.

L’aéroport de Maastricht Aachen temporairement fermé

L'aéroport de Maastricht Aix-la-Chapelle sera fermé du 8 mai au 30 juin 2023. Pendant cette période, nous effectuerons des travaux de rénovation sur notre piste. Cliquez ici pour plus d'informations

Dean Boljuncic wordt ‘Head of commercial development’ bij Maastricht Aachen Airport

By 2 november 2023Nieuws

De voormalige piloot van de Kroatische luchtmacht leidt nu de nieuwe salesafdeling van Maastricht Aachen Airport naar duurzame groei.

Maastricht Aachen Airport heeft Dean Boljuncic aangesteld als hoofd van de nieuwe verkoopafdeling van de luchthaven.

Als hoofd van commerciële ontwikkeling zal Boljuncic zich inzetten voor de duurzame groei van de luchthaven, met een focus op strategische partnerships met Nederlandse luchtvaartpartijen, expediteurs en luchtvaartmaatschappijen.

Met zijn ervaring als ‘Head of aviation development en partnerships’ bij Eindhoven Airport zet Boljuncic bij Maastricht Aachen Airport de volgende stap in zijn commerciële carrière.

Boljuncic diende als piloot bij de Kroatische luchtmacht, bekleedde diverse functies bij het internationale vliegveld van Pula in Kroatië en is in het bezit van een masterdiploma in de luchtvaart.

‘Dean is de juiste persoon om onze nieuwe salesafdeling te leiden – hij zit nu al vol enthousiaste ideeën om onze passagiers- en vrachtoperatie te stimuleren,’ zei Jonas van Stekelenburg, CEO van Maastricht Aachen Airport.

‘Hij heeft een bewezen staat van dienst in het verbeteren van Europese luchthavens en zijn ervaring als piloot en opleiding in de luchtvaart geven hem ook een uniek perspectief op de operationele kant van de functie.’

Naast het aantrekken van nieuwe klanten en het beheren van bestaande partnerships, zal Boljuncic ook belast zijn met het vergroten van routes, capaciteit en volumes bij de luchthaven.

‘Mijn missie is niet alleen om de langetermijn economische positie van Maastricht te versterken, maar ook de verduurzaming door de vermindering van emissies en geluidsoverlast,’ zei Boljuncic.

‘Duurzaamheid mag geen bijzaak zijn – we moeten de leefomgeving en het klimaat meenemen bij het nemen van zakelijke beslissingen.’

Het ontwikkelen van relaties met luchtvaartpartijen is een andere belangrijke prioriteit van Boljuncic. De komende weken zet hij zich meteen al in voor de lancering van een regionale vracht community gesteund door Air Cargo Netherlands.