Skip to main content

Hoe je toch nog virtueel op reis kan gaan

By 1 mei 2020Nieuws

Reizen voor je plezier zit er nu helaas even niet in. Maar dat betekent niet dat je niets van de wereld kunt zien! Met Virtual Reality (VR) krijg je toch een beetje een vakantiegevoel. Van enkele van onze bestemmingen hebben we leuke video’s voor je gevonden. 

Hoe werkt het?

Sommige video’s hebben de optie om in VR bekeken te worden. Je krijgt dan twee aparte beelden én het beeld kan 360 graden draaien. Een VR-bril combineert die twee beelden tot een 3D omgeving waarbij het lijkt of je je in de video bevindt. Een VR-bril vind je online voor 15 tot 20 euro.

Onderstaande video’s staan in 360-modus. Dat wil zeggen dat je ze ook kunt bekijken op je laptop door het beeld te verslepen.

Een echte VR-ervaring krijg je door deze video’s met je smartphone te bekijken. Klik op de bril rechts onderin voor de VR-modus. Voor VR is het nuttig om de kwaliteit van de video eventueel te verhogen zodat je een mooier beeld krijgt.

Fasten your seatbelts

Ga op reis, zonder je huis te verlaten. Bezoek onze bestemmingen virtueel. Ter voorverkenning voor als je straks weer echt kunt reizen. Of gewoon om nieuwe plekken te ontdekken. Ready for take-off? Navigeer met de onderstaande paginaknoppen.

Impressies van Corfu

Het landschap op Corfu is zeer afwisselend: het noorden is bergachtig en heeft mooie baaien en in het zuiden vind je weer veel groen en olijfbomen.

Pagina's: 1 2 3 4 5