Coronavirus

Momenteel gaat vliegen vanaf onze luchthaven iets anders dan je misschien gewend bent:

Lees hier alle belangrijke informatie over het Coronavirus en Maastricht Aachen Airport. Klik hier.

Coronavirus

Will you be traveling by plane soon? Then prepare yourself properly. Things are different than you might be used to. Read all important information about the Coronavirus and Maastricht Aachen Airport here. Click here

Coronavirus

Reisen Sie demnächst mit dem Flugzeug? Dann bereiten Sie sich gut vor. Es wird anders sein, als Sie es vielleicht gewohnt sind. Lesen Sie hier alle wichtigen Informationen zum Coronavirus und Maastricht Aachen Airport.

Le Coronavirus

Voler actuellement de notre aéroport est être différentes de ce à quoi vous êtes habitué:

Lisez toutes les informations importantes sur le coronavirus et Maastricht Aachen Airport ici. Cliquer ici.

Kapotte band tijdens landing

By 14 augustus 2020 Nieuws

Woensdag 12 augustus om om 12:32 is tijdens een landing van een B747-400 van Aero Trans Cargo een band kapot gegaan. Tijdens het uitrollen over de baan veroorzaakte dit een rookspoor aan het linker landingsgestel van de B744. Nadat het toestel zich aan het einde van de baan had gedraaid, heeft de brandweer het vliegtuig en de baan visueel gecontroleerd.
Het vliegtuig kon op eigen kracht naar de parkeerpositie taxiën toen de resten van de band waren verwijderd van de landingsbaan. De band is gewisseld net als een stang die de deuren sluit nadat de wielen zijn ingetrokken.

Op 13 augustus is het vliegtuig om 10.35 uur weer vertrokken.