Skip to main content

Nieuwe bestemmingen en extra vakantievluchten

By 3 juni 2022Nieuws, Omwonenden

Vanaf 2 juli vliegt Corendon wekelijks op de zaterdag naar Malaga vanaf Maastricht Aachen Airport. Daarnaast voegt Corendon bestemming Gran Canaria toe met vertrek op zondag. Ook breidt de reisorganisatie het aantal vluchten uit naar de huidige bestemmingen: Hurghada met twee extra vluchten, Kreta met één extra vlucht en Turkije met zes extra vluchten. Het totaal aantal vluchten komt dan op 26 vertrekken per week vanaf Maastricht.

Naast de extra vluchten op de genoemde bestemmingen vliegt Corendon ook naar Rhodos, Kos, Zakynthos en Bulgarije vanaf de Limburgse luchthaven.

Voorkeur voor regionale luchthavens

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “De boekingen voor deze zomer gaan zo hard dat we besloten hebben om in het hoogseizoen meer vanaf Maastricht te vliegen om aan de grote vraag te voldoen. We merken ook dat onze klanten nu liever voor regionale luchthavens kiezen dan voor Schiphol door de ellenlange wachtrijen. Dit geldt echt niet alleen voor de vakantiegangers die aan de grensgebieden wonen.”

Vanwege de extra vluchten opent Maastricht Aachen Airport P5 voor passagiers van Corendon vanaf 1 juli t/m 31 oktober. De passagiers worden met de shuttlebus van en naar de luchthaven gebracht.