Coronavirus

Momenteel gaat vliegen vanaf onze luchthaven iets anders dan je misschien gewend bent:

Lees hier alle belangrijke informatie over het Coronavirus en Maastricht Aachen Airport. Klik hier.

Coronavirus

Will you be traveling by plane soon? Then prepare yourself properly. Things are different than you might be used to. Read all important information about the Coronavirus and Maastricht Aachen Airport here. Click here

Coronavirus

Reisen Sie demnächst mit dem Flugzeug? Dann bereiten Sie sich gut vor. Es wird anders sein, als Sie es vielleicht gewohnt sind. Lesen Sie hier alle wichtigen Informationen zum Coronavirus und Maastricht Aachen Airport.

Le Coronavirus

Voler actuellement de notre aéroport est être différentes de ce à quoi vous êtes habitué:

Lisez toutes les informations importantes sur le coronavirus et Maastricht Aachen Airport ici. Cliquer ici.

Ook naar de winterzon van Maastricht Aachen Airport

By 3 augustus 2018 oktober 18th, 2018 Nieuws

Corendon maakt vandaag bekend dat zij ook deze winter vakantievluchten aanbieden vanaf Maastricht Aachen Airport. Vanaf november vliegt de touroperator twee keer per week naar Banjul in Gambia en twee keer per week naar Antalya in Turkije.

‘In het zomerseizoen is gebleken hoe populair vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport is, dus het is voor ons een logische stap om ook in de winter vakanties aan te bieden vanaf deze luchthaven. We hebben besloten om naar de populaire winterzonbestemming Gambia te vliegen dat ondertussen alweer de negentiende bestemming is die wij aandoen vanuit Limburg.’ Aldus Altilay Uslu, oprichter van Corendon.

Gambia
Met Gambia komt er weer een nieuwe bestemming bij voor Maastricht Aachen Airport. ‘Een bestemming die zeker bij onze luchthaven past’, vertelt Fons Latour, Head of Aviation Development van Maastricht Aachen Airport. ‘Gambia wordt ook wel ‘the smiling coast of Arfica’ genoemd vanwege de oprechte gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen. Met onze vernieuwde Boutique luchthaven is dat ook precies wat wij nastreven: vriendelijk, gastvrij en aandacht voor de mensen.’

Corendon heeft in Gambia veruit het beste en meest diverse aanbod in hotels; van kleinschalige tweesterrenhotels tot luxe vijfsterrenresorts zoals Coco Ocean Resort & Spa uit de Corendon Premium selection. Ook is het mogelijk om All Inclusive te verblijven in bijvoorbeeld Sun Beach hotel. Corendon vliegt in de winter twee keer per week naar Banjul. Een achtdaagse vakantie naar Gambia is al te boeken vanaf 499 euro per persoon inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van logies en ontbijt.

Antalya
In de winter biedt Corendon in Turkije naast strandvakanties ook diverse rondreizen aan met vertrek vanuit de badplaats Antalya. Er is een groot aanbod rondreizen naar Cappadocië in combinatie met diverse hotels, een achtdaagse rondreis naar de antieke stad Efeze en de wereldberoemde kalksteenterrassen van Pamukkale, en een achtdaagse rondreis Wellness, Cultuur en Shopping. De retourvluchten naar Antalya vertrekken vanuit Maastricht en en de achtdaagse rondreizen zijn te boeken op corendon.nl vanaf 179 euro per persoon.

Uitbreiding Maastricht Aachen Airport
Ook in de wintermaanden kunnen passagiers dus hun reis starten op Maastricht Aachen Airport. Naast de complete pakketreizen van Corendon biedt Ryan Air deze winter vluchten aan naar Alicante vanaf Maastricht. Met deze uitbreiding van Corendon op Maastricht Aachen Airport verwacht de luchthaven dit jaar tussen de 260.000 en 300.000 passagiers.