Skip to main content

Opening zomerseizoen gevierd met nieuwe bestemming

By 17 april 2019Nieuws

Vanochtend om 6 uur opende Corendon het zomerseizoen op Maastricht Aachen Airport. Passagiers voor de vlucht naar Samos en Lesbos werden in de vroege ochtend getrakteerd en verlieten met een watersaluut de luchthaven. In het toestel ontvingen de passagiers van Corendon een certificaat als bewijs van deelname aan deze symbolische eerste vlucht van het nieuwe seizoen.
Nieuwe bestemmingen
Samos en Lesbos zijn twee van de vele nieuwe bestemmingen van Corendon op Maastricht Aachen Airport dit zomerseizoen. Maar ook Tenerife, Gran Canaria, de Egeïsche kust en Sicilië werden eerder dit jaar al toegevoegd aan het bestaande aanbod van Corendon.
Noord-Cyprus
Op deze al feestelijke dag maakt Maastricht Aachen Airport bekend dat liefhebbers vanaf 14 juni ook wekelijks naar Noord-Cyprus kunnen vliegen vanaf de Limburgse luchthaven. Elke vrijdag, en in het hoogseizoen elke vrijdag en maandag, vertrekt Corendon naar deze prachtige zonbestemming. De verwachting is dat deze zomer ongeveer 10.000 vakantiegangers uit Nederland, België en Duitsland naar deze, voor Maastricht Aachen Airport, nieuwe bestemming vertrekken. Met deze nieuwe bestemming komt het aantal bestemmingen van Corendon en Ryanair samen op 26.