Coronavirus

Momenteel gaat vliegen vanaf onze luchthaven iets anders dan je misschien gewend bent:

Lees hier alle belangrijke informatie over het Coronavirus en Maastricht Aachen Airport. Klik hier.

Coronavirus

Will you be traveling by plane soon? Then prepare yourself properly. Things are different than you might be used to. Read all important information about the Coronavirus and Maastricht Aachen Airport here. Click here

Coronavirus

Reisen Sie demnächst mit dem Flugzeug? Dann bereiten Sie sich gut vor. Es wird anders sein, als Sie es vielleicht gewohnt sind. Lesen Sie hier alle wichtigen Informationen zum Coronavirus und Maastricht Aachen Airport.

Le Coronavirus

Voler actuellement de notre aéroport est être différentes de ce à quoi vous êtes habitué:

Lisez toutes les informations importantes sur le coronavirus et Maastricht Aachen Airport ici. Cliquer ici.

Sardinië dertiende bestemming van Corendon met vertrek vanuit Maastricht

By 28 november 2017 oktober 18th, 2018 Nieuws

Lijnden, zaterdag 25 november 2017 – Corendon start vandaag met de verkoop van vakanties naar het charmante Italiaanse eiland Sardinië. Corendon Dutch Airlines vliegt in 2018 van half april tot eind oktober drie keer per week vanaf Schiphol en één keer per week vanaf Maastricht Aachen Airport in circa 2,5 uur naar luchthaven Alghero in het noordwesten van het eiland. Sardinië is de dertiende bestemming van Corendon met vertrek vanuit Maastricht. Op Sardinië, in het prachtig gelegen stadje Castelsardo, biedt Corendon een viertal viersterren accommodaties aan. Een achtdaagse vakantie naar Sardinië is bij Corendon al te boeken vanaf 299 euro per persoon inclusief retourvlucht, transfer en verblijf op basis van logies en ontbijt. En een achtdaagse all inclusive vanaf 399 euro. Sardinië is het tweede Italiaanse eiland dat de reisorganisatie aanbiedt. Sinds zomer 2017 is het ook mogelijk om met Corendon op vakantie naar Sicilië te gaan.
Castelsardo
Naast mooie stranden en een heerlijk klimaat biedt Sardinië de vakantieganger ook een prachtige natuur, ruige berglandschappen, historische stadjes en natuurlijk de Italiaanse keuken. De hotels van Corendon liggen in het karakteristieke Italiaanse badplaatsje Castelsardo, gelegen onder een grote rots aan de noordkust van Sardinië. Het dorp bestaat uit smalle straten, een oud kasteel, vele kleurrijke huisjes, boetieks en tientallen restaurantjes. In de directe omgeving zijn prachtige zandstranden te vinden met kristalhelder water. Castelsardo is een uitstekende uitvalsbasis om Sardinië te ontdekken. De stad Alghero, ook wel ‘Klein Barcelona’ genoemd vanwege het Catalaanse tintje, ligt op een uurtje rijden. Op ruim anderhalf uur rijden ligt de mondaine, levendige stad Olbia en de populaire kuststrook Costa Smeralda, met z’n hagelwitte stranden. In Castelsardo biedt Corendon vier veelzijdige accommodaties aan waaronder twee all inclusive hotels, beide op loopafstand van het centrum en het direct aan zee gelegen: hotel Pedraladda en het Castelsardo Resort Village. Dit geheel gerenoveerde resort, met een groot zwembad en privéstrand, ligt aan een idyllische baai tegen een heuvel aangebouwd, waardoor vrijwel iedere kamer zeezicht heeft. In Lu Bagnu, een paar kilometer van Castelsardo, ligt het moderne viersterren PH Hotel. Dit hotel wordt verkocht op basis van logies en ontbijt net zoals het luxe opgezette en kleinschalige Bajalogia Resort. Deze parel van een accommodatie heeft een fenomenaal uitzicht over Castelsardo en op het resort is bovendien het toprestaurant L’Incantu gevestigd. Corendon biedt alle accommodaties exclusief aan op de Nederlandse markt.
Sardinë & Sicilië
Sardinië is het tweede Italiaanse eiland dat Corendon aanbiedt. Sinds zomer 2017 vliegt Corendon op de luchthavens Trapani en Catania in Sicilië en biedt het een diversiteit aan scherp geprijsde hotels in zowel het noordwesten als aan de oostkant van het eiland. Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Met de toevoeging van Sardinië bieden we een sterk product aan in Italië. Sardinië en Sicilië zijn twee verschillende eilanden, maar hebben beide die typische Italiaanse charme. Op Sardinië hebben we ervoor gekozen om een vrij onbekende badplaats aan te bieden. Corendon is dan ook de enige luchtvaartmaatschappij die vanuit Amsterdam en Maastricht naar Alghero vliegt”.
De vakanties naar Sardinië zijn vanaf nu boekbaar op www.corendon.nl/italie/sardinie
Meer informatie over het prachtige eiland is vinden op: www.corendon.nl/nieuwe-bestemming-sardinie