Skip to main content

Maastricht Aachen Airport tijdelijk gesloten

Maastricht Aachen Airport is gesloten van 8 mei t/m 30 juni 2023. In deze periode voeren we renovatiewerkzaamheden uit aan onze start- en landingsbaan. Klik hier voor meer informatie.

Maastricht Aachen Airport temporarily closed

Maastricht Aachen Airport will be closed from May 8 to June 30, 2023. During this period, we will be renovating our runway. Click here for more information.

Maastricht Aachen Airport vörubergehend geschlossen

Maastricht Aachen Airport bleibt vom 8. Mai bis 30. Juni 2023 geschlossen. In diesem Zeitraum führen wir Renovierungsarbeiten an unserer Runway durch. Klicken Sie hier für weitere Informationen.

L’aéroport de Maastricht Aachen temporairement fermé

L'aéroport de Maastricht Aix-la-Chapelle sera fermé du 8 mai au 30 juin 2023. Pendant cette période, nous effectuerons des travaux de rénovation sur notre piste. Cliquez ici pour plus d'informations

Serie podcasts over elektrisch vliegen

By 29 mei 2022Nieuws

Het is niet de vraag of het gebeurt, maar wanneer. Elektrisch vliegen zorgt in de toekomst voor een revolutie op het gebied van mobiliteit. Reden voor Sam Prinsen, student Creative Business aan de Breda University of Applied Sciences, om hierover in gesprek te gaan met verschillende experts. Deze gesprekken zijn te volgen in de serie podcasts die hij maakt in samenwerking met Maastricht Aachen Airport.

In de eerste podcast praat hij met Erik Feld, docent Aviation Management aan de BUas over de batterij technologie. In de volgende podcasts komen onder andere Gerben Broekema, senior aviation strategist en Remco Wachelder, lecturer Aviation Management aan het woord.

In de gesprekken geven de geïnterviewden hun kijk op de verschillende aspecten van de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vliegen. Deze inhoud staat op zichzelf en vertegenwoordigt niet perse de visie van Maastricht Aachen Airport.

De eerste podcast is hier te beluisteren.