Skip to main content

1e bijeenkomst Klankbordgroep baanrenovatie

By 22 december 2022februari 3rd, 2023Baanrenovatie nieuws

Samen met enkele omwonenden komen we voorafgaand aan de baanrenovatie een aantal keer samen met de omgevingsmanager, de aannemer én de luchthaven. We noemen dit een klankbordgroep. Deze groep komt naar verwachting een aantal keren bij elkaar om te overleggen over bijvoorbeeld de communicatie, de projectuitvoering en hinderbeperkende maatregelen.

Tijdens de 1e bijeenkomst op 19 december stond de klankbordgroep stil bij de verwachtingen en het doel van de klankbordgroep. Daarnaast presenteerde de aannemer over de werkzaamheden, de verwachte planning, de communicatie voorafgaand en tijdens de baanrenovatie en de hinderbeperkende maatregelen. Al deze informatie vind je nu ook op deze website. Lees hier het verslag.

Ook meepraten?

In de toekomst organiseert de luchthaven ook meedenkbijeenkomsten over andere onderwerpen. Zoals over de communicatie en informatievoorziening van Maastricht Aachen Airport. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Lees er hier meer over: In gesprek met MAA – Maastricht Aachen Airport.